Valikko Sulje

Kutsu yleisötilaisuuteen

Kuorasjärvi ry järjestää järven ekologisesta tilasta yleisötilaisuuden lauantaina 14. toukokuuta klo 14 Kuorasjärven Kartanossa, Sydänmaalla (osoite Hiidenniementie 11).
Yhdistyksemme puheenjohtaja, dipl.ins. Olli Keski-Saari alustaa järven tilasta ja sen tulevaisuudesta. Metsätalouden vaikutuksista veden laatuun puhuu maa- ja metsätaloustieteiden tohtori Risto Lauhanen Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Veden pinnan säännöstelystä kertoo ryhmäpäällikkö Jyrki Latvala ELY-keskuksesta.
Tervetuloa paikalle! Naapuritkin voi pyytää mukaan, sillä tilaisuus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille. Kahvitarjoilu alkaa jo 13.30.
Tilaisuuden antia on mahdollista hyödyntää vastaamisessa ELY-keskuksen rannanomistajille lähettämään kyselyyn, ellette ole jo ehtineet palauttaa vastaustanne. Vastausaika päättyy 31. toukokuuta. Kysely liittyy ELY-keskuksen hankkeeseen, jossa suunnitellaan Kuorasjärven säännöstelyn muutosta ja järven kunnostustoimia. Kuorasjärvi ry on mukana tässä hankkeessa.
Kuorasjärvi ry:n vuosikokous pidetään kesäkuun lopulla. Lähetämme kokouskutsun lähiaikoina.


Kauniita kevätpäiviä toivottaen
Kuorasjärvi ry:n hallitus


Yhteys: www.kuoras.fi , Facebook-ryhmä Kuorasjärvi kuntoon; info@kuoras.fi (mm. jäsenasiat ja maksut),
Olli Keski-Saari, olli.keski-saari@lappavesi.fi, puh. 0405430308 ; Katariina Kivistö (viestintäasiat), kivistokata@gmail.com, puh. 0400502128 tai Messenger-viesti Facebookissa,